Inbound-tiimi

Mitä on inbound?

diamondlogo_cropped.pngInboundissa läpinäkyvyys markkinoinnin ja myynnin välille rakennetaan yhdellä työkalulla. Tämä helpottaa sisältöjen tuottamista, jakamista, mittaamista ja promootiota eri kanavissa. Inbound on sisältömarkkinoinnin keinoin rakennettua vetovoimaa. Inbound-metodia hyödyntää globaalisti jo 20.000 yritystä.

Inbound-markkinoinnin perusmittareita ovat mm. verkkosivujen liikenne, liidien määrä, konversioprosentti ja uudet asiakkuudet. Kerätyn tiedon perusteella tiedät, mikä on markkinoinnin ROI.

jouni.koistinen.jpg

Jouni

Koistinen

Head of Inbound

Jouni Koistinen

Head of Inbound 

Tehtäväni on inbound-strategian, -markkinoinnin ja -myynnin kokonaiskuvan rakentaminen, valmentaminen ja käyttöönotto. Tälle hetkellä vedän yli 10 hengen inbound-tiimiä.

Olen toiminut 30 vuotta markkinointiviestinnän parissa. Siitä ajasta puolet on sujunut digimarkkinoinnin ja kahdeksan vuotta markkinoinnin automaation teemoissa. Inbound-markkinointi ja -myynti on ollut pääasiallinen työni viimeiset kuusi vuotta.

Tämä kolmen vuosikymmenen ajalta saatu kokonaisosaaminen oli perusta miksi pystyimme kasvamaan muutamassa vuodessa 20:n parhaimman inbound-toimiston kärkijoukkoon maailmassa. Tänä päivänä HubSpot-ohjelmistoa myyviä inbound-toimistoja on globaalisti noin 4000.

Olimme Suomen ensimmäinen HubSpot Platinum -partneri ja vuonna 2016 Zeeland Family nousi Euroopan toiseksi Diamond-partneriksi.

Vapaa-aikana bitit vaihtuvat nuotiokahveihin Höytiäisen rannalla. Vaimoni Leilan kanssa jutellessa on HubSpot yksi suosikkiaiheista.

jouni.koistinen@zeelandfamily.fi
+358 44 045 9091
x Sulje kuvaus
jouni.koistinen.jpg

Leila 

Koistinen

Customer Success Manager

Leila Koistinen

Customer Success Manager

Toimenkuvani Customer Success Managerina on pääasiassa asiakkaidemme menestyksen varmistamista. Seuraan säännöllisesti asiakkaiden HubSpot-tilejä ja teen ehdotuksia seuraavista toimenpiteistä. Olen organisaattori ja huolehdin projektoinnista, laskutuksesta sekä asiakaskommunikoinnista. Minun tehtävääni kuuluu myös henkilöstön resursointi ja motivointi. Olen tiimimme ”hubmama”.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnästä. Olen yrittäjänä
vetänyt firmaa ja tarttunut monipuolisesti eri töihin. Olen muun muassa tehnyt viestintää eri aloille: sähköyhtiöille, konepajoille, terveydenhuoltoon,
elintarviketeollisuuteen, kaupoille, järjestöille, julkisyhteisöille, teollisuudelle, kunnille, pienyrityksille… Tästä syystä minun on helppo orientoitua uuteen asiakkuuteen.

Minulle on kunnia-asia päivittää omaa osaamistani jatkuvasti. Olen suorittanut kaikki 15 HubSpot sertifikaattia (6. maailmassa).

Vapaa-ajalla sisustan, mökkeilen, rapsuttelen tiibetinspanieleitamme; Liloa ja Cocoa sekä ”hubbaroin” mieheni Jounin kanssa.


leila.koistinen@zeelandfamily.fi
+358 44 045 9090
x sulje kuvaus
jouni.koistinen.jpg

Petra

Niemi

Inbound Marketing Designer, AD

Petra Niemi

Inbound Marketing Designer, AD

Tehtäväni on tuottaa kasvua generoivaa, tuloksellista inbound-markkinointia — suunnittelusta toteutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Joustava ja tehokas
prosessiosaaminen on intohimoni.

Ripaus strategiaa, rutkasti sisällön ymmärrystä ja tuotantoa, pitkän linjan visuaalinen suunnitteluosaaminen, rautainen prosessiosaaminen ja sutjakka työnohjaus sekä työkalun ja datan ymmärrys. Näistä minun osaaminen on tehty :)

Vapaa-aikani vietän urheilun parissa. Tällä hetkellä pelaan amerikkalaista jalkapalloa 1. divisioonassa, Jyväskylän Jaguarsissa. Olen harrastanut myös
kaukalopalloa ja jääkiekkoa sekä monia muita palloilulajeja. Kaukalopallosta taskussa on 12 SM-kultaa ja suosählystä 3 SM-kultaa. Lisäksi olen urheilevan, myös joukkuelajeja harrastavan perheen äiti :)

Rakastan haasteita, olipa kyse työstä tai urheilusta. On palkitsevaa oppia jotain uutta. It keeps you on going!


petra.niemi@zeelandfamily.fi
+358 44 045 9097

x Sulje kuvaus
jouni.koistinen.jpg

Reetta

Kataja

Inbound Marketing Specialist

Reetta Kataja

Inbound Marketing Specialist 

Olen tiimimme HubSpot-spesialisti. Asiakkuudesta riippuen tehtäväni vaihtelevat aina asiakkuuden vetämisestä käytännön tekemiseen. 

Työskentelen erityisesti markkinoinnin automaation, hakukoneoptimoinnin ja myynnin prosessien kanssa. Minun hommaani on tuntea HubSpotin ominaisuudet kuin omat taskuni, sillä olen myös järjestelmän kouluttaja tiimissämme. Työssäni parasta on asiakkaan kanssa jaettu onnistumisen tunne ja jatkuva oppiminen - jokainen keissi on omanlaisensa. 

Tällä hetkellä minua inspiroi erityisesti SEO ja HubSpotin integraatiot muihin järjestelmiin. 

Kun en ole töissä, juoksen reikäpallon perässä tai katson MasterChef Australiaa.

reetta.kataja@zeelandfamily.fi
+358 40 8366264

x Sulje kuvaus
hanna.lääperi.jpg

Hanna

Lääperi

Inbound Marketing Manager

Hanna Lääperi

Inbound Marketing Manager

Työnkuvani Inbound Marketing Managerina on melko laaja ja jatkuvasti kehittyvä. Vastaan asiakkaideni inbound-markkinoinnista muun muassa sisällön, markkinoinnin automaation, kampanjatoteutuksen, sosiaalisen median ja tietenkin datan seurannan osalta. Kaiken suunnittelun ja työnteon keskiössä on asiakkaan liiketoiminnan kasvattaminen.

Vapaa-aikaani vietän koiraani Ruuta ulkoiluttaen, kuntosalilla hikoillen tai ympäri Helsinkiä juosten. Toisinaan uppoudun palapeleihin, kirjoihin tai muihin keskittymistä vaativiin aktiviteetteihin. 

Pidän itseni haastamisesta ja oman osaamiseni kehittämisestä. Siksi viihdynkin niin hyvin inbound-tiimissä. Täällä pääsee jatkuvasti oppimaan uutta eikä tylsää hetkeä tunneta. hanna.laaperi@zeelandfamily.fi
+358 40 834 9054

x Sulje kuvaus
hanna.lääperi.jpg

Johanna

Haikarainen

Content Marketing Specialist

 

Johanna Haikarainen

Content Marketing Specialist

Yksikään kampanja ei toimi ilman oikeaa, kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä. Ja tässä kohtaa minä hyppään kehiin. Sisältö on kuningas – ja kuningatar. Nyt ja aina.

NOUSUSSA: HubSpot, sisältöstrategia, sosiaalinen media, inbound-kampanjoiden suunnittelu ja toteutus, kansainvälinen markkinointi, GDD, Ziisus, hassuttelu, pyöräily, Lauttasaari, sulkapallo, elokuvat, Earl Grey mantelimaidolla

LASKUSSA: ei-ketterä markkinointi, pienet teemukit, Länsimetro

johanna.haikarainen@zeelandfamily.fi
+358 50 545 1820
x sulje kuvaus
hanna.lääperi.jpg

Juho

Hakola

Inbound Campaign Manager

Juho Hakola

Inbound Campaign Managerjuho.hakola@zeelandfamily.fi
+358 40 551 4682
x Sulje kuvaus
hanna.lääperi.jpg

Tanja

Kyynäräinen

Web Designer, AD

Tanja Kyynäräinen

Web Designer, AD

Työkenttääni on käyttöliittymät: sekä käytettävyyden että visualisuuden kannalta. Intohimoni on tuottaa selkeä kokonaisuus, jossa käyttäjä sekä löytää etsimänsä että pitää käyttökokemusta miellyttävänä.

Olen päätynyt käyttöliittymien pariin kuvitusten ja graafisen suunnittelun kautta, ditaalisissa ympäristöissä ja välillä myös printin puolelle lipsahtaen. Tällä polulla olen nyt viihtynyt jo 17 vuotta. Alan muuttuvainen luonne on tarjonnut aina uusia kulmia digitaaliseen maailmaan, nyt uusimpana inbound. 

Asiakkaitani ovat olleet suurista kansainvälistä b2b-taloista kulttuurin tuottajiin, julkisiin palveluihin ja pienyrityksiin. Millään muulla alalla ei pääse kurkistamaan näin hyvin eri alojen asiakaspalvelun eri kulmiin ja haasteisiin.

Vapaa-aikanani nautin 5-vuotiaan poikani seurasta, laulan naiskuorossa ja urheilukärpäsen puraistessa suuntaan luontoon tai veden äärelle.tanja.kyynarainen@zeelandfamily.fi
+358 40 832 7153
x Sulje kuvaus
Miika Voutilainen

Miika

Voutilainen

Inbound Technical Specialist

Miika Voutilainen

Inbound Technical Specialist

Olen Hubspot -järjestelmän asiantuntija ja tehtävänäni on hoitaa mm. inbound-sivustojen teknistä toteutusta. Toimeenkuvaan kuuluu myös asiakkaiden auttaminen ongelmatilanteissa.
Työkokemusta webjärjestelmistä on yli kuuden vuoden ajalta ja Hubspotilla olen työskennellyt vuodesta 2013 asti. 

Vapaa-aikani vietän urheilun ja pienen poikani seurassa. Nykyään harrastan frisbeegolfia, aiemmin harrastuksina oli pesäpallo ja salibandy, joissa menestystä tuli vaihtelevasti. 

miika.voutilainen@zeelandfamily.fi
+358 44 045 9094

 

x Sulje kuvaus
Miika Voutilainen

Niina

Javanainen

Digital Marketing Coordinator

Niina Javanainen

Digital Marketing Coordinator

Toimin tiimimme Digital Marketing Coordinatorina. Työnkuvaani kuuluu ensisijaisesta asiakkaittemme hakukone- ja somemainonnan kampanjoiden toteutus, mutta hyppään vaivatta myös mm. Hubspot-verkkosivujen teknisen toteutuksen ja taittotöiden pariin. Innostun uuden oppimisesta ja pidän itseni haastamisesta, joten olen ketterässä Inbound-tiimissä kuin kotonani.

Vapaa-aikani kulutan pääasiassa talleilla talikon varressa ja vapaaehtoistoiminnan parissa. Kotona ollessani vetäydyn mielelläni omien projektieni pariin, jotka vaihtelevat aina digimaalauksista villasukkien kutomiseen.

niina.javanainen@zeelandfamily.fi
+358 50 313 5418
x sulje kuvaus