Inbound-tiimi

Mitä on inbound?

diamondlogo_cropped.pngInboundissa läpinäkyvyys markkinoinnin ja myynnin välille rakennetaan yhdellä työkalulla. Tämä helpottaa sisältöjen tuottamista, jakamista, mittaamista ja promootiota eri kanavissa. Inbound on sisältömarkkinoinnin keinoin rakennettua vetovoimaa. Inbound-metodia hyödyntää globaalisti jo 50.000 yritystä.

Inbound-markkinoinnin perusmittareita ovat mm. verkkosivujen liikenne, liidien määrä, konversioprosentti ja uudet asiakkuudet. Kerätyn tiedon perusteella tiedät, mikä on markkinoinnin ROI.

Jouni Koistinen

Jouni

Koistinen

Head of Inbound

Jouni Koistinen

Head of Inbound 

Tehtäväni on inbound-strategian, -markkinoinnin ja -myynnin kokonaiskuvan rakentaminen, valmentaminen ja käyttöönotto. Tälle hetkellä vedän yli 10 hengen inbound-tiimiä.

Olen toiminut 30 vuotta markkinointiviestinnän parissa. Siitä ajasta puolet on sujunut digimarkkinoinnin ja kahdeksan vuotta markkinoinnin automaation teemoissa. Inbound-markkinointi ja -myynti on ollut pääasiallinen työni viimeiset kuusi vuotta.

Tämä kolmen vuosikymmenen ajalta saatu kokonaisosaaminen oli perusta miksi pystyimme kasvamaan muutamassa vuodessa 20:n parhaimman inbound-toimiston kärkijoukkoon maailmassa. Tänä päivänä HubSpot-ohjelmistoa myyviä inbound-toimistoja on globaalisti noin 4000.

Olimme Suomen ensimmäinen HubSpot Platinum -partneri ja vuonna 2016 Zeeland Family nousi Euroopan toiseksi Diamond-partneriksi.

Vapaa-aikana bitit vaihtuvat nuotiokahveihin Höytiäisen rannalla. Vaimoni Leilan kanssa jutellessa on HubSpot yksi suosikkiaiheista.

jouni.koistinen@zeelandfamily.fi
+358 44 045 9091
x Sulje kuvaus
Jouni Koistinen

Leila 

Koistinen

Customer Success Manager

Leila Koistinen

Customer Success Manager

Toimenkuvani Customer Success Managerina on pääasiassa asiakkaidemme menestyksen varmistamista. Seuraan säännöllisesti asiakkaiden HubSpot-tilejä ja teen ehdotuksia seuraavista toimenpiteistä. Olen organisaattori ja huolehdin projektoinnista, laskutuksesta sekä asiakaskommunikoinnista. Minun tehtävääni kuuluu myös henkilöstön resursointi ja motivointi. Olen tiimimme ”hubmama”.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnästä. Olen yrittäjänä
vetänyt firmaa ja tarttunut monipuolisesti eri töihin. Olen muun muassa tehnyt viestintää eri aloille: sähköyhtiöille, konepajoille, terveydenhuoltoon,
elintarviketeollisuuteen, kaupoille, järjestöille, julkisyhteisöille, teollisuudelle, kunnille, pienyrityksille… Tästä syystä minun on helppo orientoitua uuteen asiakkuuteen.

Minulle on kunnia-asia päivittää omaa osaamistani jatkuvasti. Olen suorittanut kaikki 17 HubSpot sertifikaattia (6. maailmassa).

Vapaa-ajalla sisustan, mökkeilen, rapsuttelen tiibetinspanieleitamme; Liloa ja Cocoa sekä ”hubbaroin” mieheni Jounin kanssa.


leila.koistinen@zeelandfamily.fi
+358 44 045 9090
x sulje kuvaus
Jouni Koistinen

Petra

Niemi

Inbound Marketing Designer, AD

Petra Niemi

Inbound Marketing Designer, AD

Tehtäväni on tuottaa kasvua generoivaa, tuloksellista inbound-markkinointia — suunnittelusta toteutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Joustava ja tehokas
prosessiosaaminen on intohimoni.

Ripaus strategiaa, rutkasti sisällön ymmärrystä ja tuotantoa, pitkän linjan visuaalinen suunnitteluosaaminen, rautainen prosessiosaaminen ja sutjakka työnohjaus sekä työkalun ja datan ymmärrys. Näistä minun osaaminen on tehty :)

Vapaa-aikani vietän urheilun parissa. Tällä hetkellä pelaan amerikkalaista jalkapalloa 1. divisioonassa, Jyväskylän Jaguarsissa. Olen harrastanut myös
kaukalopalloa ja jääkiekkoa sekä monia muita palloilulajeja. Kaukalopallosta taskussa on 12 SM-kultaa ja suosählystä 3 SM-kultaa. Lisäksi olen urheilevan, myös joukkuelajeja harrastavan perheen äiti :)

Rakastan haasteita, olipa kyse työstä tai urheilusta. On palkitsevaa oppia jotain uutta. It keeps you on going!


petra.niemi@zeelandfamily.fi
+358 44 045 9097

x Sulje kuvaus
Jouni Koistinen

Riku

Talvinen

Inbound Marketing Specialist

Riku Talvinen

Inbound Marketing Specialist

Tehtävänkuvaani kuuluu inbound-markkinointi, sen suunnittelu ja tuotanto. Inbound-markkinoinnilla ei voi jäädä toiseksi. Myynnin ja markkinoinnin automaatioiden kanssa verkkosivujen ja muun sisällön on toimittava käsikädessä, jotta niistä saadaan täysi hyöty irti. Tämän edistäminen on minulle tärkeää ja HubSpot sopii siihen täydellisesti.

Minulle on tärkeää toteuttaa käyttöliittymältään (UI) ja käyttäjäkokemukseltaan (UX) toimivia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja. Vahva taustani verkkosivujen ja ohjelmistojen suunnittelusta ja kehityksestä yhdistyy hyvin UX:ään ja inbound-markkinointiin. Sen takia olen innokas käyttämään ja opettelemaan uusia tekniikoita.

Tietokoneen edessä olemisen lisäksi pelaan sulkapalloa, käyn rentouttavilla kävelyillä (mielellään metsissä), kokeilen uusien ruokien tekoa, katson elokuvia ja dokumentteja sekä vietän aikaa ystävieni kanssa ympäri Suomea.

 

riku.talvinen@zeelandfamily.fi

+358 44 368 9574

x Sulje kuvaus
Tuomas Marjava

Tuomas

Marjava

HubSpot Sales Manager

Tuomas Marjava

HubSpot Sales Manager

Vastaan omalta osaltani meidän inbound-tiimin myynnistä ja uusien projektien sujuvasta alkamisesta. Tärkeintä työtehtävässäni on ymmärtää potentiaalisten asiakkaidemme liiketoiminta ja auttaa löytämään toimivimmat digitaalisen markkinoinnin ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa. 
 
Erityisesti minua kiinnostaa markkinoinnin ja myynnin yhdistäminen nykyaikaisilla työkaluilla, kuten HubSpotilla. Tänä päivänä näiden kahden funktion yhteistyö on onnistuneen asiakaskokemuksen kannalta välttämätöntä ja juuri siksi haluan olla mukana varmistamassa, että tulevat asiakkaamme onnistuvat siinä 100 prosenttisesti viimeisintä teknologiaa hyödyntäen.
 
Vapaa-aikani kuluu pitkälti treenatessa potkunyrkkeilyä tai salilla punnuksia nostellen. Olen potkunyrkkeilyn kaksinkertainen Suomen mestari omassa sarjassani (v. 2016 ja 2017), sekä niin ikään oman sarjani vuoden 2017 Finnish Open voittaja. Silloin tällöin nappaan myös kitaran syliini, sitäkin olen soittanut jo vuodesta 2003 lähtien.
 
Ollaan yhteyksissä!
 
x Sulje kuvaus
Tuomas Marjava

Reetta

Kataja

Inbound Marketing Manager

Reetta Kataja

Inbound Marketing Manager

Olen tiimimme HubSpot-spesialisti. Asiakkuudesta riippuen tehtäväni vaihtelevat aina asiakkuuden vetämisestä käytännön tekemiseen. 

Työskentelen erityisesti myynnin prosessien, myynnin ja markkinoinnin automaation sekä hakukoneoptimoinnin kanssa. Minun hommaani on tuntea HubSpotin ominaisuudet kuin omat taskuni, sillä olen myös järjestelmän kouluttaja tiimissämme. Työssäni parasta on ihmisten tapaaminen ja jatkuva oppiminen - jokainen keissi on omanlaisensa. 

Tällä hetkellä minua kiinnostaa erityisesti SEO ja HubSpotin integraatiot muihin järjestelmiin. 

Kun en ole töissä, juoksen reikäpallon perässä tai katson MasterChef Australiaa.

reetta.kataja@zeelandfamily.fi
+358 40 8366264

x sulje kuvaus
Tuomas Marjava

Johanna

Haikarainen

Content Marketing Specialist

 

Johanna Haikarainen

Content Marketing Specialist

Yksikään kampanja ei toimi ilman oikeaa, kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä. Ja tässä kohtaa minä hyppään kehiin. Sisältö on kuningas – ja kuningatar. Nyt ja aina.

NOUSUSSA: HubSpot, sisältöstrategia, sosiaalinen media, inbound-kampanjoiden suunnittelu ja toteutus, kansainvälinen markkinointi, GDD, Ziisus, hassuttelu, Lauttasaari, sulkapallo, elokuvat, Earl Grey mantelimaidolla, Länsimetro

LASKUSSA: ei-ketterä markkinointi, pienet teemukit

johanna.haikarainen@zeelandfamily.fi
+358 50 545 1820
x Sulje kuvaus
Tanja Kyynäräinen

Miika

Voutilainen

Inbound Technical Specialist

Miika Voutilainen

Inbound Technical Specialist

Olen Hubspot -järjestelmän asiantuntija ja tehtävänäni on hoitaa mm. inbound-sivustojen teknistä toteutusta. Toimeenkuvaan kuuluu myös asiakkaiden auttaminen ongelmatilanteissa.
Työkokemusta webjärjestelmistä on yli kuuden vuoden ajalta ja Hubspotilla olen työskennellyt vuodesta 2013 asti. 

Vapaa-aikani vietän urheilun ja pienen poikani seurassa. Nykyään harrastan frisbeegolfia, aiemmin harrastuksina oli pesäpallo ja salibandy, joissa menestystä tuli vaihtelevasti. 

miika.voutilainen@zeelandfamily.fi
+358 44 045 9094

 

x sulje kuvaus
Tanja Kyynäräinen

Niina

Javanainen

Digital Marketing Coordinator

Niina Javanainen

Digital Marketing Coordinator

Toimin tiimimme Digital Marketing Coordinatorina. Työnkuvaani kuuluu ensisijaisesta asiakkaittemme hakukone- ja somemainonnan kampanjoiden toteutus, mutta hyppään vaivatta myös mm. Hubspot-verkkosivujen teknisen toteutuksen ja taittotöiden pariin. Innostun uuden oppimisesta ja pidän itseni haastamisesta, joten olen ketterässä Inbound-tiimissä kuin kotonani.

Vapaa-aikani kulutan pääasiassa talleilla talikon varressa ja vapaaehtoistoiminnan parissa. Kotona ollessani vetäydyn mielelläni omien projektieni pariin, jotka vaihtelevat aina digimaalauksista villasukkien kutomiseen.

niina.javanainen@zeelandfamily.fi
+358 44 545 0610
x Sulje kuvaus
Tanja Kyynäräinen

Eveliina

Tuores

Web Developer

Eveliina Tuores

Web Developer

 

eveliina.tuores@zeelandfamily.fi

+358 50 5640950

x Sulje kuvaus